Nejnovější recenze ze sekce Korunky a tarbuše
- Stabilní teplota, bezproblémová funkčnost.
- Dlouho se roztápí, poměrně brzy chladne.
- Volné položení na kotel moc důvěry nebudí. Náhoda je vůl.
- presná výroba, dosadacie plochy skvele sedia a lícujú
- dobre drží teplo
- vnútorné výstupky udržujú uhlíky žeravé /žiadne čierne plochy/
- dostatočné veľký aj pre 3 uhlíky
- Solid build
- Good weight
- Good heat distribution
- Didn't work well with Kaya shisha
Je to dobrá korunka. Vlastnosti podobné VDK Martince, jenom je trochu větší. Na cca 17 gramů, 1.5 hodiny. Perfektně na ni sedí HMS Nagrani a Hotter (jiné HMS prozatím nevyskoušno). Překvapivě dlouho po skončení drží teplo.
Je to boží, moc doporučuju všem. Krásně drží teplo po celou session. A tolik chuti jsem z tabáku s jinou korunkou nedostal.
- Tabák nepropadává do těla dýmky a do karafy
- Rovnoměrné pálení tabáku
- Krásný design
- I když je v popisu, že sedí na Marvin heat, tak je to na knap a musím dávat o dost méně tabáku, jinak se tabák na heat control přilepil
Kvůli dutosti těla jsem měla trochu pocit, že to na dýmce držet nemůže, ale je to úplně v pohodě, korunka si krásně sedne a drží. Jen je třeba si trochu korigovat množství tabáku ale pokud máte nějaký heat control s trochu větším průměrem, nebude to problém :)
- Snadná údržba
- Optimální množství tabáku
- Krásný design
- Kvalitní
- Rovnoměrně žhaví tabák v korunce
- Není potřeba alobal
- Dokonalá korunka
- Zcela funkční
- Dobře udržuje teplotu
- Snadná regulace teploty
Bývala jsem spokojená s alobalem. Pak s tarbuší. Pak přišla moje první zkušenost s heat-managementem a už jsem nic jiného nechtěla.
Materiál Kaloudu je lehký. Upřímně tak moc, až se trochu bojím, jak přežije nějaký větší pád. Závěr se po těle pohybuje snadno a umožňuje efektivní regulaci teploty bez obav, že na sebe shodíte celou dýmku. Dovnitř se mi vešly dva 26mm uhlíky. Na mých 10 g tabáku ale bohatě stačil jeden.
- Hloubka
- Materiál
- Vzhled
- Trvanlivost barvy
Adekvátní množství tabáku u této korunky se mi pohybuje kolem 10 g tabáku, ale asi by se vešlo i více. Je hlubší, takže se tabák nepřipaluje, a krásně oblá, takže se snadno čistí. Oproti mé předešlé korunce je vyšší a dýmku tak trochu nastavuje. Na těsnění ale drží stabilně a dobře se za dlouhý krk bere do ruky. Stěny korunky jsou silné a nějaký ten pád ji asi nezabije.
Už po prvním mytí mi ale začala slézat barva z vnitřku korunky. Ta chodem mimo nejde tak moc do černa jako na fotce, ale je skutečně hnědá.
(Hodnoceno příležitostným kuřákem bez většího dýmkařského rozhledu.)
- Dlouha vydrz tabaku
- Vzhled
- Korunka je dost velka - je to zrout tabaku
- Parádní výkon
- Tabák se rovnoměrně zahřívá
- Na plné nabití světlého tabáku Smokeys, s HMS kaloud, tři hodiny dlouhé kouření bez změny chutě.
- Hodně tabáku se tam vleze.
- Glass nail se rychle zanese a při opětovném zahřátí může i vzplát plamenem.
- Trochu dražší, jinak nic.
- Ideální práce s teplem
- Optimální objem
V2 je super klasická korunka. Je podobná UpgradeForm korunce, ale nevede teplo tak agresivně, a tak je vhodnější pro tabáky, co chtějí šetrnější teplo.
Doporučuji jako základní korunku každému dýmkaři, rozhodně patří mezi důležitou výbavu, ať už si potrpíte na světlých, anebo tmavých tabácích.
- Idealní pro 10-15 gramů tabáku
- klobouček + alobal = bezproblémová kombinace
- Heat Managment sedí také svkěle
- pro někoho může být plytkost nevýhodou ale pokuď je ve jméně micro nepovažuji to za -
Pro mě lepší řešení než Vortex, pro 1-2 lidi ideální
- Je ze silikonu :D keramické se mi rozbíjeli pod rukama :D
Dobrá korunka za dobrý peníz
Zobrazuji 21 - 40 ze 78 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 Další »